De praktijk

Visie
Het professionele team doet haar uiterste best om voor de patiënt een gezond gebit en een aantrekkelijke lach in een harmonisch gelaat te creëren. Een orthodontische behandeling kan, door het rechtzetten van tanden en kiezen, de kans op cariës en tandvleesziekten verkleinen, de kauwfunctie verbeteren en door de betere uitstraling van het gezicht neemt het zelfvertrouwen vaak toe. De praktijk is niet alleen gericht op de orthodontische behandeling van kinderen. Ook volwassen patiënten worden behandeld voor gebitsregulatie, van kleine correcties tot uitgebreide gecombineerde orthodontisch-kaakchirurgische -prothetische (denk aan implantaten) behandelingen.

Vriendelijk en professioneel, zo kan het enthousiaste team het best worden omschreven. Uw zorgvraag staat centraal, waardoor de behandeling zo optimaal mogelijk past bij uw wensen.

Het team, wie zijn wij?
Het team bestaat uit 2 orthodontisten, 6 zeer ervaren assistentes en 2 secretaresses.

De twee orthodontisten werken samen aan uw gebit, waardoor afhankelijk van de dag dat u de praktijk bezoekt, of dhr. Kusters of mevr. N. Verheijen als orthodontist zult treffen.

Uitgebreide behandelplannen worden in samenspraak gemaakt.

Voor uitgebreide en/of gecompliceerde behandelingen werkt ons team samen met uw tandarts en indien nodig met andere tandheelkundig specialisten zoals de kaakchirurg, de parodontoloog of de implantoloog. Ook vindt samenwerking plaats met oro-faciaal fysiotherapeuten.